Wandeling nr.152 Nieuwjaarswandeling op 3 januari 2024 

Beste Probus wandelvrienden en -vriendinnen,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de 152e wandeling, de Nieuwjaar 2024 wandeling, op woensdag 3 januari a.s., door het Danikerbos en langs de Geleenbeek, uitgezet door Tjeu en Frank. Wellicht over wat meer verharde paden dan gebruikelijk, maar dat is in dit jaargetijde geen overbodige luxe.

Wandelroute

Om 9.30 uur starten we met de wandeling. In het eerste deel lopen we naar en over de Danikerberg, met prachtige uitzichten over de omgeving, langs de wijngaard Daniken (waar Kitty en Frank vrijwilliger zijn) en langs de voormalige steenfabriek Plinthos. Ca. 5 km, 90 minuten, één lichte helling.

Na de pauze in de Brasserie (koffie/thee/vlaai) vervolgen we de wandeling met een route langs de Geleenbeek. Ca. 3,5 km, 60 minuten, geheel vlak. Onderweg stoppen we bij de Pater Karelkapel in Munstergeleen, gewijd aan de aldaar in 1821 geboren  Karel Houben, die in 2007 heilig werd verklaard. Wellicht toch nog en schietgebedje zo aan het begin van het jaar? Ter afsluiting lunchen we gezamenlijk in de Brasserie.

Zoals alle andere bijeenkomsten van onze club (buiten de reguliere 2-e en 4-e woensdagen)  wint de Probus wandeling bij de aanwezigheid van de dames, die hierbij dan ook van harte uitgenodigd zijn.

U kunt hier beneden uw keuze(s) kenbaar maken. 

Het hele pakket betekent, 1e wandeling, daarna koffie en vlaai, 2e wandeling en aansluitend een lunch. kosten € 25,00