bridgedrive 20 april

 

U I T N O D I G I N G bridge drive 20 april 2022

 Op basis van getoonde interesse is door het bestuur besloten om, na de drie jaren durende corona-onderbreking, voor de zestiende keer in clubverband een bridgedrive te houden en wel op woensdag 20 april.

Deze keer vindt het bridgen plaats in het restaurant de Pastorij in Cadier en Keer

Het programma op 20 april is als volgt: 

-13.45 uur ontvangst in de feestzaal van restaurant de Pastorij

-14.00 uur aanvang bridge

-18.00 uur tot 21 uur aperitief + diner in restaurant. 

Alleen bridgen of alleen dineren kan natuurlijk ook. Hierbij wil ik benadrukken dat de bridgers het op prijs stellen wanneer vele niet-bridgers zich toch voor ons diner aanmelden via verderop genoemde doodle-site. (NB: tijdens het diner is het verboden om nog over het bridgen te praten). 

Deze uitnodiging geldt niet alleen voor diegenen die in een vorig jaar reeds mee deden, maar vooral ook voor beginnende bridgers!

Je kunt met partner meedoen, maar ook indien jezelf of je partner die middag geen bridge-partner hebt, kun je of je partner toch inschrijven en zal ik proberen je zo goed mogelijk in te delen, echter niet zonder met je te overleggen.  

Diegenen die willen deel nemen, kunnen zich tot uiterlijk 15 april, maar liefst zo spoedig mogelijk, via de doodle-site   https://doodle.com/meeting/participate/id/wdL00oAd   of via mijn mailadres aanmelden.

Blijft met vriendelijke groeten,

 Arnold Bovy

(Arnold@bovy.nl)